Dreapta Alt: 16 Puncte

În interesul dezvoltării unui nucleu filosofic al Dreptei Alt care va constitui baza evoluției viitoare.

1. Dreapta Alt este parte a dreptei atât in sens american cât și european. Socialiștii nu sunt parte a Dreptei Alt. Progresiștii nu sunt parte a Dreptei Alt. Liberalii nu sunt parte a Dreptei Alt. Comuniștii, Marxiștii, adepții marxismului cultural, neoconservatorii nu sunt parte a Dreptei Alt.

2. Dreapta Alt este o ALTERNATIVĂ la mișcarea conservatoare dominantă din Statele Unite ale Americii care, deși incapsulată ilustrativ în cele 10 Principii ale Gândirii Conservatoare ale lui Russel Kirk, în realitate a involuat spre progresivism. De asemenea, este o alternativa la libertarianism.

3. Dreapta Alt nu reprezintă o atitudine defensivă si respinge conceptul înfrângerii nobile și principiale. Este o filosofie de viitor, ofensiva, în toate sensurile termenului. Dreapta Alt crede în atingerea scopurilor prin perseverență și rămânerea în armonie cu știința, realitatea, tradiția culturală, și lecțiile istoriei.

4. Dreapta Alt crede că civilizația vestică reprezintă apogeul realizărilor umanității și sprijină cei trei piloni ai acesteia: creștinismul, națiunile europene, și moștenirea greco-romană.

5. Dreapta Alt își afișează în mod deschis și clar principiile naționaliste. Sprijină toate mișcările naționaliste și dreptul tuturor națiunilor de a exista, de a rămâne omogene și neafectate de invazii străine sau mișcari imigraționiste.

6. Dreapta Alt este antiglobalistă. Se opune tuturor grupurilor care au o agendă care conține idealuri sau obiective globaliste.

7. Dreapta Alt este antiegalitariană. Respinge ideea de egalitate din același motiv pentru care respingea ideea existenței unicornilor și spiridușilor, notând faptul că egalitatea umană nu există în nicio formă observabilă, fie aceasta știintifică, legală, materială, intelectuală, sexuală, sau spirituală.

8. Dreapta Alt își bazează concluziile pe metoda științifică, acceptă prezumtiv concluziile actuale ale metodei științifice, dar în același timp admite că a) aceste concluzii sunt susceptibile unei revizuiri viitoare, b) că actul științific este susceptibil la corupție, și c) că așa-numitul consens științific nu se bazează pe metodă știintifică ci pe acord democratic, și este intrinsec neștiințific.

9. Dreapta Alt conclude că identitatea > cultura > politica. Actul politic este precedat de cultura unei comunității care la rândul ei este determinată de identitatea celor care compun acea comunitate.

10. Dreapta Alt se opune guvernării sau dominării unui grup etnic de către altul, în special în cazurile când acestea au loc pe pământurile de baștină ale popoarelor dominate. Dreapta Alt se opune obținerii de influență excesivă în societate de către grupurile etnice neindigene prin nepotism, tribalism, sau oricare altă metodă.

11. Dreapta Alt înțelege faptul că diversitate + proximitate = război.

12. Dreapta Alt este indiferentă la ceea ce crezi tu despre acest curent de gândire.

13. Dreapta Alt respinge comerțul internațional liber și mișcarea liberă a persoanelor care este intrinsecă acestuia. Beneficiile comerțului intranațional nu se constituie în evidențe care sa sprijine beneficile comerțului internațional.

14. Dreapta Alt conclude că supraviețuirea popoarelor albe și a copiilor albi trebuie securizată.

15. Dreapta Alt nu crede în supremația generală a oricărei rase, națiuni, popor, sau sub-specie. Fiecare rasă, națiune, popor, și sub-specie umană are proprile sale puncte forte și slabe, și posedă dreptul suveran de a sălășlui nestingherit în cultura indigenă preferată.

16. Dreapta Alt este o filosofie care prețuieste pacea între diversele națiuni ale lumii și se opune războiului ca mijloc de a impune valorile unei națiuni asupra alteia, cât și eforturilor de a extermina națiuni dinadins prin război, genocid, imigrație, sau asimilare genetica.

Dreapta Alt este o ideologie vestică sprijinându-se pe știință, istorie, realitate, și dreptul unei națiuni genetice de a exista și a se autoguverna spre a își atinge proprile interese.